HRVATSKA BRUKA KOJA JE OBIŠLA SVET: Italijani prekinuli prenos! Dve devojke osramotile i sebe i celu naciju

FUDBALERI Milana protutnjali su kroz Zagreb. Oni su pregazili Dinamo sa 4:0 i tako dobrano povećali šanse za prolazak u nokaut fazu Lige šampiona. Ipak, nakon meča više se govorilo o onome što je prethodilo samoj utakmici.

HRVATSKA BRUKA KOJA JE OBIŠLA SVET: Italijani prekinuli prenos! Dve devojke osramotile i sebe i celu naciju
FOTO: Printskrin

Naime, novinari iz Italije u velikom broju posetili su prestonicu Hrvatske i pravili zanimljive reportaže sa ulica Zagreba. Jedan pokušaj da se intervjuišu dve devojke koje su prolazile Trgom Bana Jelačića potpuno se oteo kontroli.

Tankredi Palmeri, čuveni novinar "SportItalija" zaustavljao je slučajne prolaznike i radio anketu po ulici o tome da li će se neko od njih naći na "Maksimiru" kada "modri" ukrste koplja sa "plavcima" iz Londona.

On je potom zaustavio dve devojke kako bi im postavio pitanja vezana za utakmicu, ali obe su u najmanju ruku ispale nekulturne. Toliko da su Italijani prekinuli prenos.

Devojke su se unosile u lice novinaru očigledno pod dejstvom alkohola, neozbiljno odgovarale na pitanje, a vrh je usledio kada je jedna od njih pljunula pored kamere. Tu se prilog završio.

Bilo je ovo direktno uključenje u program, pa je tako "čizma" uživo gledala sramotno ponašanje devojka, koje su sudeći po komentarima na društvenim mrežama osramotile ne samo sebe, već i celu naciju.

Novine Info/Mediji