Kako da pogledam i upravljam odeljkom Omiljeno na Fejsbuku?

Možete da izaberete najviše 30 Fejsbuk prijatelja i stranica koje možete da dodate u odeljak Omiljeno. Možda ćete morati da uklonite neke stavke u odeljku Omiljeno da biste mogli da dodate još.

Kako da pogledam i upravljam odeljkom Omiljeno na Fejsbuku?
Ilustracija

Zbog nedavnog globalnog ažuriraja koje je još u toku na Facebook (META) došlo je do većih promena,mnogi korisnici žale se da su objave stranica koje prate manje vidljive u news feed.

Malo smo se pozabavili tim slučajem i našli rešenje za sve one koji ne vide objave svojih stranica ili osoba koje prate,u nastavku prenosimo ceo tutorijal koji je kopiran sa Facebook/help

Kompletni tutorijal možete pogledati na linku ovde 

Slika iznad primer kako to izgleda ;)

Pomoć za Android Aplikaciju

Kada dodate prijatelje i Stranice u svoj odeljak Omiljeno na Fejsbuku, njihove objave će se prikazivati više u vašem fidu. Prvo ćete videti najnovije objave.

Možete da upravljate odeljkom Omiljeno u bilo kom trenutku. Prijatelji i stranice neće biti obavešteni ako ih dodate ili uklonite. Ne možete da dodate grupe u odeljak Omiljeno.

Ako ste ranije izabrali prijatelje, javne ličnosti ili stranice za kategoriju Prikaži na vrhu, oni se automatski prebacuju u odeljak Omiljeno.

Vidite samo objave iz odeljka Omiljeno

Možete da sortirate svoj fid pomoću Trake za filtriranje fida. Možete da koristite Traku za filtriranje fida da biste videli fid odeljka Omiljeno. Ovaj fid prikazuje samo objave iz vašeg odeljka Omiljeno. Postoji nekoliko načina da vidite fid odeljka Omiljeno.

Iz stranice fida:

 1. Pomerite se nagore u fidu dok ne vidite traku s filterima fida na vrhu s filterima Početna stranica, Omiljeno i Nedavno. Možda ćete morati da se pomerite nagore i nadole više puta da bi se pojavila Traka za filtriranje fida. Neće se pojaviti automatski kada otvorite aplikaciju Fejsbuk.
 2. Dodirnite Omiljeno.

Možete i da dodirnete a zatim Omiljeno na dnu.

Iz menija:

 1. U gornjem desnom uglu Fejsbuka, dodirnite
 2. Dodirnite Nedavno i omiljeno. Možda ćete morati da dodirnete Prikaži još da biste videli ovu opciju.
 3. Na vrhu fida dodirnite Omiljeno na traci s filterima fida.

U Pretrazi:

 1. Dodirnite na vrhu Fejsbuka.
 2. U polje za pretragu otkucajte Omiljeno, a zatim dodirnite Omiljeno u rezultatima pretrage.

Da biste videli objave svih ostalih, dodirnite Početna stranica.

Dodajte ili uklonite stavke iz odeljka Omiljeno

 1. Pomerite se nagore u fidu dok ne vidite traku s filterima fida na vrhu s filterima Početna stranica, Omiljeno i Nedavno.
 2. Dodirnite Omiljeno, a zatim Upravljaj sadržajem u odeljku Omiljeno.
 3. Izaberite kako želite da upravljate sadržajem u odeljku Omiljeno:
 • Da biste dodali sadržaj u odeljak Omiljeno: Koristite traku za pretragu da biste pronašli prijatelje i stranice koje želite da dodate. Možete i da dodirnete Dodaj pored prijatelja ili stranica koje vam predložimo na osnovu vaše aktivnosti na Fejsbuku.
 • Da biste uklonili stavke iz odeljka Omiljeno: Dodirnite pored prijatelja ili stranice koju želite da uklonite pa dodirnite Ukloni [Ime] iz odeljka Omiljeno.

Ispod trake sa filterima fida možete i da dodirnete a zatim Podešavanja fida da biste upravljali odeljkom Omiljeno.