„Kako prvi tako i 16. dan“: Otac nestalog Ivice danonoćno traga za sinom, ali nada se najboljem

Seo je za kompjuter i ujutru ga više nije bilo

„Kako prvi tako i 16. dan“: Otac nestalog Ivice danonoćno traga za sinom, ali nada se najboljem
Printskrin

Ivica Golubović (39), poslednji put je viđen 3. decembra u večernjim časovima u Prijepolju. Njemu se od tada gubi svaki trag, a porodica i prijatelji neumorno tragaju za njim već 16 dana i očekuju bilo kakvu vest.

Ivičin otac Milojica ne odustaje od potrage. Od prvog dana do sada ni sekunde nije prestao da misli na svog sina i da se pita šta se sa njim desilo. Otac moli za pomoć.

- Kako prvi, tako i 16. dan. Nikakav trag, ama baš nikakav. Ne znamo za šta da se uhvatimo. Ceo komšiluk traži po Limu, nigde ništa nema. Ni traga ni glasa. - priča za Telegraf.rs očajni otac koji ne odustaje od potrage i nada se da će što pre dođi do bilo kakvog znaka.

- Ne znamo ni gde je ni šta je. Da li se krije od mene? Polomismo se 16 dana oko Lima. Nema ni traga, ni glasa, ni razloga ni povoda.

Otac kaže i da je u kontaktu sa policijom, te i da je bio u banci u kojoj je njegov sin kako bi video izveštaj i da li je bilo odliva novca, međutim ni tu nisu nikakav trag dobili.

Podsetimo, u Prijepolju je 3. decembra počela velika potraga za nestalim Ivicom Golubovićem (39), kome se gubi svaki trag. Pored policije, komšije su pokazale ogromnu solidarnost. Ostavili su sve svoje poslove i bez reči krenuli u potragu za voljenim Ivicom. Za nestalog mladića imaju samo reči hvale, a uplakane komšinice mole da se apel širi kako bi Ivicu što pre pronašli.

Prema rečima njegovog oca, do 11 časova uveče, tog 3. decembra, Ivica je bio s majkom, a kada je ona otišla da spava, on je seo za kompjuter i ujutru ga više nije bilo.