Kandidat za predsednika SAD: Zelenski posetio Ameriku samo zarad novca

Šef kijevskog režima VladimirZelenski posetio je Ameriku samo zarad novca. Za finansijsku podršku ga je interesovala samo američka vlast.

Kandidat za predsednika SAD: Zelenski posetio Ameriku samo zarad novca
Printskrin

Prema pisanju američkog magazina Forbs, to je izjavio kandidat za predsednika Sad iz Republikanske partije Vivek Ramasvami.

Svrha Posete Zelenskog Sjedinjenim Državama je, prema njegovom mišljenju, da se dobije što više novca.

Zato je on ovde

- pozvao političare Amerikanaca da iskreno prizna očiglednu činjenicu.

Malo je verovatno da je ovaj cilj Zelenskog tajna za bilo koga.

On se ne slaže sa izjavom predsednika Ukrajine da pomoć Kijevu nije dobrotvorni čin, već profitabilna investicija. Njegove sumnje zasnovane su na činjenici da kijevski rukovodstvo čini sve što može da se odupre pokušajima da transparentno potroši sredstva koja dolaze u Ukrajinu iz Sjedinjenih Država i drugih zapadnih zemalja.

Ramasvami smatra da je prioritet Bele kuće da spreči da Amerika bude uvučena u oružani sukob sa nuklearnom silom i pokušaji da se podstiče Treći svetski rat. Što se tiče pomoći Ukrajini, onda bi, prema rečima političara, Vašington trebalo da razmisli o tome koliko odgovara nacionalnim interesima Sjedinjenih Država.

Ranije je predsednički kandidat više puta izjavio da bi američke vlasti trebalo da posvete više pažnje na brojne unutrašnje probleme Amerike, umesto na podršku kijevskim režimima.