KLINTONOVI IMAJU RAZLOGA DA SE PLAŠE: Intervju sa Putinom pokrenuo mnoga pitanja

ANALITIČAR sa Volstrita Čarls Ortel rekao je za Sputnjik da porodica Klinton ima razloga da se plaši intervjua koji je američki novinar Taker Karlson uradio sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom

KLINTONOVI IMAJU RAZLOGA DA SE PLAŠE: Intervju sa Putinom pokrenuo mnoga pitanja
Foto: EPA

Bivša državna sekretarka Hilari Klinton nazvala je Takera „korisnim idiotom“, tvrdeći da američi novinar širi laži Vladimira Putina o Ukrajini.

Ortel kaže, da je Karlson danas jedan od najpraćenijih i najuticajnijih novinara u svetu, dodajući da porodica Klinton "svakako ima čega da se plaći jer je blizu 5. novembar 2024".

Analitičar Volstrita, koji je tokom nekoliko godina vodio privatnu istragu o optužbama za prevaru od strane Klintonove fondacije, primetio je da „postoje ozbiljna pitanja bez odgovora o tome koliko je novca uloženo od stranih vlada i oligaha za finansiranje  Hilarine političke kampanje, uključujući donacije ukrajinskog oligarha Viktora Pinčuka i njegove supruge.

Dodao je i da postoji zabrinutost, kao i u slučaju Bajdenovih, da je porodica Klinton decenijama nezakonito eksploatisala svoje fondacije kako bi se obogatila.

-Hilari Klinton se neće po dobru pamtiti u istoriji“, rekao je Ortel.

On je naglasio da su "globalisti štitili i promovisali moćne parove poput Klintonovih".

 - Mnogi zlonamernici, uključujući Klintonove, imaju čega da se plaše dok Tramp juri ka potencijalnom novom izboru, kazao je Ortel.

Pratite NOVINE INFO vesti prema vašim interesovanjima na

Novosti Google News