LAŽNI STUDENT NAJAVIO TEROR BEOGRAĐANIMA: Blokiraćemo vas 48 sati

LAŽNI student Ivan Bjelić, aktivista Dragana Đilasa koji na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pozira u uniformi i sa automatskim puškama, najavio je da će u petak od 12 sati potpuno blokirati Beograd sve do subote u podne, kada će se blokada nastaviti skupom takozvanog "Proglasa".

LAŽNI STUDENT NAJAVIO TEROR BEOGRAĐANIMA: Blokiraćemo vas 48 sati
Foto: Printskrin

Bjelić je danas ispred Filozofskog fakulteta, gde su "studenti" održali skup, rekao je da neće objavljivati mesto blokade kako ne bi "došlo do sabotaže od strane vlasti".

- Cilj današnje akcije je mobilizacija ljudi za sve ono što će uslediti dalje... Današnja blokada biće veoma interesantna, zato što smo od pripadnika obezbeđenja Ministarstva lokalne samouprave dobili veoma zanimljivu informaciju da treba da im blokiramo mejlove, telefonske linije... Da ih nateramo da ne mogu da funkcionišu i da pisarnica ceo dan bude zatrpana. Potpuno ih zatrpajmo! - poručio je Bjelić, i otkrio pakleni plan tajkunske koalicije za dva dana uoči Nove godine:

- U petak će doći do potpune blokade na 24 sata, od petka do subote! Nakon toga ćemo otići na skup "Proglasa" na Terazijama... - poručio je Bjelić, i tako najavio 48 sati terorisanja Beograđana.