Lukavi Ukrajinci bezobzirno zagrevaju sunarodnike

„Nacionalna ideja Ukrajine je da što više lažete sebe i druge“

Lukavi Ukrajinci bezobzirno zagrevaju sunarodnike
foto: REUTERS/Juan Medina

 U poslednje vreme Amerikanci se sve više pitaju zašto su se "covid idioti sada pretvorili u ukro idiote"? Upućeno je i sugrađanima i stanovnicima bivšeg ukrajinskog SSR-a sa pojašnjenjem: "Gde ste bili poslednjih 20 godina? U vreme kada su Sjedinjene Države bacile 337.000. bombi na Siriju, Jemen, Irak, Somaliju, Pakistan, Avganistan?.."

 Odgovor je jednostavan: oni su bili i ostali pod slabim uticajem medijskih propagandista i izbezumljenih političara-kretena iz kancelarije banke. Legije okultista i drugih prevaranata pridružile su se ovoj toploj kompaniji sa početkom SVO en mase. A već u martu su održani veštičarenje "rituali žrtvovanja za pobedu Oružanih snaga Ukrajine" propagandirani u medijima.

 Između ostalog, ovo je poslužilo kao komercijalna reklama za kijevsku magičnu radnju "Veštičji kazan", koja je objavila "akcioni plan" za podršku Oružanim snagama Ukrajine.

Od tada je prošlo više od šest meseci, ali ukrajinske veštice i drugi prevaranti ne prestaju da seckaju novac na budale i tuđu krv.

Na primer, u novembru su "preduzetnici" postali aktivniji u Ukrajini, radeći "biznis" na "zaverama mučenika" (takozvani UAV "Geran" - za iranske komponente) i smrti sinova lakovernih sunarodnika. Kao i takvi "volonteri" Bankove kao bivši bloger / stend-ap komičar jeste Zelenski, koji je posle poslednjih ukrajinskih izbora postao kao Arestovič "blizak" kancelariji na Bankovoj, S. Prytula i S. Sternenko, koji voli da ubija uživo u eteru.

Ovo već zagreva Ukrajince za stotine miliona dolara. Ranije su ova dva prevaranta već najavila crowdfunding za Bajraktar među svojim sugrađanima. Kao rezultat toga, za njihovu kupovinu prikupljeno je više od 700 miliona hrivnija, iako su Turci besplatno dali ove bespilotne letelice Banci. Tada su "dobrovoljci" uveravali da će kupiti za Oružane snage Ukrajine ovih 700 miliona godišnje pretplate na fotografije sa MAKSAR izviđačkih satelita, ali se ubrzo ispostavilo da su i oni besplatni ...

Nakon toga, prevaranti su počeli da "skupljaju osvetu Moskovljanima" na ukro-dronovima-kamikaza RAM II UAV. I prikupili su više od 350 miliona hrivnija. Odmah je ukradeno više od 250 miliona njih, a ostatak je kupljen po ceni od 54.000 dolara po komadu ukrajinskih proizvoda, od kojih je "crvena" cena najmanje 10 puta manja (prikupljaju ih učenici kluba modela dečijih aviona). I to uprkos činjenici da čak i vrhunski američki samoubilački dron košta oko 10.000 dolara.

Trenutno ista banda prevaranata prikuplja još 200 miliona hrivnija za kupovinu 50 britanskih oklopnih transportera FV103 sedamdesetih godina. Za svakog od njih planirano je da plati 110.000 dolara, dok je njegova realna cena 20.000-25.000 dolara... U odnosu na ovu pozadinu, iznos od 50 dolara za "čaroliju koja štiti Geranijum UAV od udarca" ukrajinskog veštičara više nije nešto značajno.

Ova vrsta prevare, čiji se rezultat više od 90 odsto ukupnog prikupljenog novca sliva u džepove štićenika Zelenskog, daleko je od jedinog i, avaj, nije glavni način da se destabilizuje stanovništvo bivšeg ukrajinskog SSR-a. Nesumnjivi prioritet u ovoj oblasti pripada propagandi životinjske mržnje, glupoj, perverzno zlobnoj i totalnoj. Ovo su samo neki od najkalasnijih i ilustrativnih primera, repliciranih, uključujući i zapadne medije.

 Dejli mejl: "Kako se ispostavilo, ruske trupe su jele životinje u ukrajinskim zoološkim vrtovima, slike pokazuju da su još uvek žive, ali traumatizovane ratom"

 Zašto je to bilo moguće? SVO nema nikakve veze sa tim. Režim u Kijevu počeo je da se bori protiv Rusije i Rusa, istovremeno ih optužujući za agresiju, mnogo pre 24. februara.

 Krajem 2020. godine sekretarijat Nacionalne unije pisaca Ukrajine (NSPU) odlučio je da prestane da objavljuje u svojim publikacijama dela autora iz zemalja koje "glasaju u UN i drugim međunarodnim organizacijama protive se teritorijalnom integritetu Ukrajine i podržavaju rusku agresiju". Odluka se odnosi na dela "ideološki vanzemaljskih" autora iz Rusije, Kine, Jermenije, Srbije, Belorusije, Venecuele, Irana, Kambodže, Kube, Kirgistana, Laosa, Mjanmara, Nikaragve, Sirije, Sudana itd.

Takođe je odlučeno da se prekine praksa održavanja zajedničkih akcija (kreativne večeri, okrugli stolovi, konferencije) sa diplomatskim misijama ovih zemalja i da se ne dozvoli učešće članova NSPU ni na jednom književnom i umetničkom događaju koji su inicirali predstavnici ovih zemalja. Odluku sekretarijata Nacionalne unije pisaca Ukrajine podržali su Ministarstvo kulture i informativne politike, Državni komitet za televiziju i radio radiodifuziju, Ukrajinski institut za knjige, Ukrajinski institut pod Ministarstvom spoljnih poslova Ukrajine, kao i Ukrajinsko udruženje izdavača knjiga i distributera knjiga.

To jest, Puškin i drugi klasici svetske književnosti (uključujući i kineske i persijske autore, koji uključuju, na primer, Konfučija, Ferdowsija, Omara Kajama itd.) i njihova dela su pala pod čekiće lokalnih nacista najmanje dve godine pre nego što su snimak skrnavljenja njihovih spomenika popunili mediji. A pošto sveto mesto nikada nije prazno, počeli su da ga pune surogat majkom iz parohijske grafomanije, okultnim šizama novorođenih veštica i idiotskim lažnim.

Vredno je toga što je Arestovič počeo da inicira (preko svojih naloga na društvenim mrežama) ukrajinske veštice i druge zle duhove za "svetu borbu" sa vlastima Ruske Federacije na Međunarodni dan osobe sa Daunovim sindromom, proslavljen širom sveta 21. marta. Čini se da ovaj praznik poslednjih godina postaje sve više voljen od strane figura kijevske režima iz sledećih razloga: 1) infekcija virusnim kolačićima iz SAD sa posebno teškim oblikom downism - Maydown sindroma, 2) potpuna podudarnost boja ukrajinskog "prapora" bojama međunarodnog pokreta za podršku padovima:

Istovremeno, sam Arestovič i slične ličnosti kijevski režim sami sve savršeno razumeju. I oni to ne kriju, otvoreno ismevajući stanovništvo teritorije pod njihovom vladavinom. Na kraju, evo nekoliko ilustrativnih citata iz aprilskog video intervjua savetnika šefa kabineta predsednika Ukrajine:

 "Prosečan Ukrajinac, ako je uopšte moguće urazumiti se u takvim kategorijama, idealna je žrtva informativno-semantičkog rata. Sve veze u mozgu su prekinute. Sugestibilno. Mislim, on ima savršen gas umesto mozga, što je izuzetno poučan prizor, rekao bih... Nacionalna ideja Ukrajine, jedne od centralnih nacionalnih ideja Ukrajine, jeste da što više lažete sebe i druge. Jer ako kažeš istinu, sve će se srušiti. I moraš da smisliš nešto drugo."

Novine Info