„MILICIJA, TUKU MI ŽENU“: Radnici obezbeđenja pretukli bračni par ispred kockarnice u Beogradu (VIDEO)

NOĆAS je ispred jedne kockarnice u centru Beograda došlo do nemilih scena kada su radnici obezbeđenja nasrnuli i brutalno pretukli bračni par koji ih je pre toga vređao.

„MILICIJA, TUKU MI ŽENU“: Radnici obezbeđenja pretukli bračni par ispred kockarnice u Beogradu (VIDEO)
Foto: Instagram printskrin/ moj_beo_grad_

Kako se vidi na snimku koje se pojavio na Instagram stranici Moj Beo Grad, bračni par je stajao ispred kazina i muškarca je pljuvao prema radnicima obezbeđenja, vređao ih i pozivao na tuču, u jednom trenutku se zaleteo rpema njima da ih udari, a tada je usledio brutalni odgovor. 

Dvojica radnika su nasrnuli na njega i počeli da ga tuku, a kada je njegova žena pokušala da ga zaštiti udarili su više puta i nju. 

View this post on Instagram

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Na objavljenom snimku se čuje i kako muškarac viče:"Milicija! Milicija! Udaraš mi ženu! Mene biješ!"Tuku mi ženu!", a u tom trenutku prilazi i jedan mladić koji govori obezbeđenju da prestanu, ali i pretučenom bračnom paru da se sklone.

Šta je uzrok ovih nemilih scena za sada nije poznato, a nije poznato ni da li je neko obavestio policiju i da li je bračni par, zatražio lekarsku pomoć i podneo prijavu protiv radnika obezbeđenja.