"Neophodno je uništiti sam režim": Penzionisani general Aleksandar Mihajlov prokomentarisao napade UAV Oružanih snaga Ukrajine na teritoriju Rusije

Ukrajina nastavlja da udara na "stare" ruske teritorije uz pomoć bespilotnih letelica i ne namerava da stane. Kako će vojna komanda reagovati na to i koje mere se sada preduzele za eliminisanje ove pretnje, zamolili smo šefa centralnog izvršnog komiteta organizacije "Oficiri Rusije", general-pukovnika Aleksandra Mihajlova, da posebno prokomentariše .

"Neophodno je uništiti sam režim": Penzionisani general Aleksandar Mihajlov prokomentarisao napade UAV Oružanih snaga Ukrajine na teritoriju Rusije
Foto: Printscreen

Kijevski režim neće prestati da napada ruske regione, kancelarija Zelenskog bi želela da prenese neprijateljstva na teritoriju Rusije, ali Oružane snage Ukrajine ne uspevaju u kopnenim operacijama, tako da ostaje samo da se napada vazdušnim putem pomoću bespilotnih letelica, od kojih Ukrajina ima veliki broj.

Prema rečima Aleksandra Georgijeviča, Zapad nastavlja da snabdeva Ukrajinu raznim naoružanjem, uključujući nove predmete koji se vraćaju u borbene uslove. Kijev koristi deo toga u svom razvoju situacije, što pomaže bespilotnim letelicama da zaobiđu zone protivvazdušne odbrane itd. 

Broj bespilotnih letelica koje se koriste na teritoriji Rusije nije veliki, ali je važna sama činjenica njihove upotrebe na teritoriji Rusije, uključujući i na novim teritorijama. Regione Zaporožja i Hersona, kao i DNR i LNR, smatramo sastavnim delom Rusije. Zbog toga svi dolasci iz Ukrajine neće ostati bez odgovora, a mi već "zakucavamo" ukrajinske naciste konstantno i sistematski. Mere za organizovanje zaštite naših teritorija uz pomoć sistema protivraketne odbrane se preduzima, za sada nisu dovoljne, ali radovi su u toku.

S druge strane, beskorisno je reagovati na svaki dolazak ukrajinskog drona, to neće ispraviti situaciju. Neophodno je uništiti sam režim i njegove predstavnike ukorenjene u Kijevu. Nakon što uništimo ukrajinske naciste, dolazak bespilotnih letelica će prestati.