OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O UDESU U KOJEM JE UČESTVOVAO ĐORĐE DAVID: Poznato kako je nastradala žena u nesreći kod Kumanova

TUŽILAŠTVO Severne Makedonije oglasilo se o teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kumanova, u kojoj je učestvovao i Đorđe David i u kojoj je stradala jedna osoba, a više je povređeno.

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O UDESU U KOJEM JE UČESTVOVAO ĐORĐE DAVID: Poznato kako je nastradala žena u nesreći kod Kumanova
Foto: ATA images

Prema prvim informacijama, prvo je došlo do sudara dva automobila, "folksvagena polo" kumanovskih registracija i "folksvagena golf" skopskih registarskih oznaka. Kako se ističe u saopštenju, do tog sudara je došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru.

- Nakon tog prvobitnog sudara, putnica iz vozila kumanovskih registracija je izašla iz automobila i u tom trenutku na nju je naleteo automobil 'Opel insignia' srpskih registarskih oznaka. Žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako se dodaje, izdat je nalog za obdukciju stradale žene, ali i za ispitivanje uzoraka krvi i urina ostalih učesnika koji su trenutno hospitalizovani sa lakšim povredama.

- Prikupljeni su tragovi i materijalni dokazi koji će biti predmet veštačenja kako bi se precizno utvrdili uzroci saobraćajne nezgode - dodaje se u saopštenju.

Podsetimo, do nesreće je došlo sinoć oko 20 časova na putu Kumanovo-Tabanovce, a u nesreći je stradala Lj. T. (49).

Iz policije je ranije saopšteno da je "polom" upravljala B. T. (24) iz Kumanova, dok je "golfom" upravljao V. P. (45). Za volanom insignije bio je Đorđe David.

(Telegraf)