OTKRILA ŠTA JE PRETHODILO SMRTI METJUA PERIJA: Dženifer Aniston tvrdi da se sa njim čula KOBNOG DANA, evo šta ŽELI DA SVET SAZNA!

Glumica u prvom intervjuu posle gubitka prijatelja progovorila o važnim stvarima.

OTKRILA ŠTA JE PRETHODILO SMRTI METJUA PERIJA: Dženifer Aniston tvrdi da se sa njim čula KOBNOG DANA, evo šta ŽELI DA SVET SAZNA!
Foto: YouTube/Printscrreen, Myung Jung Kim / PA Images / Profimedia

Poznata glumica Dženifer Aniston otkirla je nove detalje vezane za smrt Metjua Perija, koji je 28. oktobra nađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu. Naime, zvezda "Prijatelja" je u svom prvom intervjuu nakon gubitka bliskog prijatelja i kolege govorila o tome šta svet treba da zna o Periju sa kojim je delila najlepše trenutke karijere u popularnoj seriji.

- Bio je srećan. Bio je zdrav. Prestao je da puši. Vraćao se u formu. Bio je srećan - to je sve što znam, rekla je Aniston za Variety tokom emotivnog razgovora.

Metju Peri je 28. oktobra nađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu Foto:profimedia

Ona je zatim otkrila da su se dopisivali čak i dan njegove smrti.

- Nije ga bolelo. Nije se borio. Želim da ljudi znaju da je zaista bio zdrav. Toliko je radio. Jako mi nedostaje. Svima nama - rekla je Aniston, te izrazila žaljenje ako je njen drug napustio ovaj svet, ne znajući da je bio voljen na način na koji nikada nije mislio da jeste:

- Njegov način govora stvorio je potpuno drugačiji svet. Na neki način smo išli naprijed, on nas je vodio.

Metju Peri bio je omiljeni lik i u hit seriji i u privatnom životu Foto: Tanjug/AP

Inače, zvanično još nije otkriven uzrok Perijeve smrti. Poznato je da se godinama borio sa alkoholizmom i zloupotrebom drugih opojnih supstanci. Međutim, kao su strani mediji prenosili, pozivajući se na prve rezultate toksikoloških analiza, smrt glumca najpoznatijeg po ulozi Čendlera u seriji "Prijatelji", nije posledica predoziranja fentanilom ili metamfetaminom.

Podsećanja radi, Metju Peri je kobnog 28. oktorbra bio na treningu svega nekoliko sati pre nego što je pronađen mrtav u džakuziju pored bazena u dvorištu kuće u kojoj je živeo. Kako su govorili njegovi prijatelji, piklbol je bio njegov izduvni ventil. Ovaj sport mu je pomagao u oporavku, a na treninzima je sve zasmejavao i bio je bio takmičarski nastrojen.