PRETUKAO RUSKINJU PA SE SAM PREDAO Detalji hapšenja nasilnika iz Kosjerića koji je zgrozio javnost

M.S. (29) iz Kosjerića koji je osumnjičen da je fizički nasrnuo na svoju devojku A.S. (19) iz Rusije juče je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Begradu gde je izneo svoju odbranu

PRETUKAO RUSKINJU PA SE SAM PREDAO Detalji hapšenja nasilnika iz Kosjerića koji je zgrozio javnost
Printscreen/Instagram

Naime, osumnjičeni S.M. i A.C. su pre kritičnog događaja dva meseca bili u emotivnoj vezi, u kom periodu su i živeli zajedno na istoj adresi, ali imajući u vidu da je članom 4. Porodičnog zakona propisano da je vanbračna zajednica trajnija zajednica života žene i muškarca, između kojih nema bračnih smetnji, te da u konkretnom slučaju ne postoji dovoljan vremenski kontinuitet, to se isti ne mogu smatrati vanbračnim partnerima, odnosno članovima porodice u smislu člana 112. tačka 28 i člana 194. Krivičnog zakonika.

Foto: Printscreen/instagram

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu od strane policijskih službenika raspisana je potraga za osumnjičenim S.M. te je po javljanju osumnjičenog u PS istom od strane dežurnog javnog tužioca određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati.

-Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu dana 08.12.2023. godine osumnjičeni S.M. je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu i negirao izvršenje predmetnog krivičnog dela, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom S.M., a na osnovu člana 211. stav 1. tačka 1 i tačka 2 Zakonika o krivičnom postupku, jer postoje druge okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će ispitati oštećenu A.C., kao i druge potencijalne svedoka, narediti sudsko-medicinsko veštačenje na okolnost vrste i težine povreda koje je oštećena zadobila kritičnom prilikom, kao i na okolnost mehanizma nastanka istih, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju.

Ova devojka objavila je fotografije na svom Instagram profilu na kojima se vide sve povrede koje joj je osumnjičeni mladić naneo.

Hematome ispod očiju, na rukama i leđima. Posekotine na usni, a od modrica su joj i oči zatvorene. Kapci na očima su joj natekli.

Ispod tih fotografija ona je objavila i kratak opis.

"Moj bivši dečko je ovo uradio. Bacio mi je pasoše i izvod iz matične knjige rođenih. Maltretirao me je i tukao, pretio mi je. Uzeo mi je svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobilna telefona. Imam rane na glavi. Ostavio me je bez posla i bukvalno svega. Nemam načina da napustim zemlju. Nikada ti neću oprostiti S.", napisala je ona.