Prvo je tvrdio da nije ubio Vanju, a sada satima „peva“ u tužilaštvu: U toku saslušanje dve osobe

Ko je druga osoba koja se ispituje za sada nije poznato

Prvo je tvrdio da nije ubio Vanju, a sada satima „peva“ u tužilaštvu: U toku saslušanje dve osobe
Foto:Skopje1

Osumnjičeni Velibor Manev već satima svedoči u skopskom tužilaštvu, a osim njega saslušava se još jedna osoba uključena u istragu, saznaje "Skopje1".

Izvori iz tužilaštva ukazuju da je Manev, rodom iz Velesa, detaljno ispričao kako su se desila gnusna dela - ubistvo Vanje Gorčevske i Panče Žežovskog.

Ko je druga osoba koja se ispituje za sada nije poznato.

"Skopje1" je zatražilo potvrdu od Tužilaštva, odakle su nagovestili da se stalno preduzimaju radnje i kada budu dostupne konkretne informacije iste će btii saopštene javnosti.

"Saslušaju se svi koju mogu imati neke informacije", rekli su za "Skopje1" iz tužilaštva.

Za sada je poznato i da je juče Aleksandar Gorčevski, otac ubijene Vanje, priveden na saslušanje u tužilaštvo i da je negirao sve tvrdnje o svojoj umešanosti u ćerkinu otmicu i ubistvo.

Ostali, osim osobe koja je prevezla osumnjičenog za organizovanje i izvršenje ubistava, su krivicu priznali policiji i tužilaštvu.

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski je istakao da je krivična prijava sastavljena na oko 100 stranica. U njoj se nalaze svi detalji – izjave, iskazi, nalazi veštaka, snimci sa sigurnosnih kamera, telefonski spiskovi svih osumnjičenih. Ispituju se i druge naprave koje su oduzete.