Ruski tik toker ponovo podigao zemlju na noge: Svi kliču Srbi i Rusi braća zauvek

Našim ljudima je već dobro poznat ruski tiktoker i influenser pod imenom Serzhmorz. On je najpre podelio video gde izranja iz zeleđene vode, a u pozadini se čuju srpska i ruska himna.

Ruski tik toker ponovo podigao zemlju na noge: Svi kliču Srbi i Rusi braća zauvek
Screenshot:TikTok

Himnu Rusije je napisao Sergej Mihalkov na muziku Aleksandra Aleksandrova. Ova verzija je zvanična od 2001. godine. „Bože pravde“ je napisao Jovan Đorđević još 1872. godine pod uticajem satirične Zmajevom pesmom Jututunska narodna himna, a muziku je napisao Davorin Jenko. Posle brojnih himni, ona je ponovo postala zvanična himna 2006. godine u skraćenoj verziji. Taj video je brzo postao viralan, a na našim prostorima je pobrao velike simpatije.

@serzhmorzh_

Russia ????????❤️???????? Serbia - brothers forever! Don’t repeat ⚠️ Fake situation ⚠️

♬ оригинальный звук - serzhmorzh

Inače, njega na TikToku prati preko 4.000.000 ljudi, a na jutjubu preko 1.500.000. Novim snimkom je takođe oduševio sve.

@serzhmorzh_

????????❤️????????

♬ оригинальный звук - serzhmorzh

Naime, u novom videu Serž (verovatno skraćeno od Sergej) drži rusku zastavu, a u pozadini ide naša pesma „Himna za život Srbije“, a ruskom TikTokeru društvo pravi medved, koji ga na kraju i grli. Serž viče „živela Srbija“ što je izazvalo izliv emocija kod mnogih, ali pretežno Srba koji su mu slali pozitivne i komentare pune ljubavi.

„LJubav iz Srbije“, „To, brate“ su neki od komentara ispod videa.

Novine Info/Kurir