SRBIJA NA NOGAMA ZBOG NAPADA NA PAVLINU RADOVANOVIĆ! Nakon uvreda koje su stigle na njen račun, USLEDILE REČI PODRŠKE sa svih strana: TI SI NAŠ PONOS I DIKA! (FOTO)

Pavlina Radovanović svojim pevanjem oživljava tradicionalne pesme i prenosi ljubav prema svojoj zemlji na jedinstven način.

SRBIJA NA NOGAMA ZBOG NAPADA NA PAVLINU RADOVANOVIĆ! Nakon uvreda koje su stigle na njen račun, USLEDILE REČI PODRŠKE sa svih strana: TI SI NAŠ PONOS I DIKA! (FOTO)
Foto: Spc, instagram

Pavlina Radovanović, mlada devojčica iz Orahovca sa Kosova i Metohije, postala je poznata po svom izvanrednom talentu za pevanje srpskih tradicionalnih, kosovskih i patriotskih pesama. Međutim, njena ljubav prema rodnoj zemlji dovela ju je na metu neprimerenih komentara i osuda tajkunskih novinara.

Napad na nevinost i ljubav prema otadžbini

Šolakovi novinari su javno napali Pavlinu, pokušavajući da diskredituju njeno umetničko izražavanje i ljubav prema Srbiji. Komentari poput "opštenarodni povratak u srednji vek" i upoređivanje sa "staramajkom iz kosovskog ciklusa" naišli su na osudu javnosti, koja je prepoznala nepravedan napad na mladu umetnicu.

Podrška i solidarnost sa Pavlinom

Nakon što su se ovakvi napadi usmerili ka Pavlini, ljudi iz svih krajeva pokazali su solidarnost i pružili podršku talentovanoj devojčici. Poruke poput "O tebi govore tvoja dela, a oni neka pričaju", "Ponos", "Bog prati hrabre", "Pusti ih, bog sve vidi", "Ti si naš ponos i dika", "Pavlina, uz tebe smo i ne damo te" stizale su sa svih strana, pružajući podršku Pavlini u teškim trenucima.

Umetnost kao sredstvo izražavanja ljubavi prema zemlji

Pavlina Radovanović svojim pevanjem oživljava tradicionalne pesme i prenosi ljubav prema svojoj zemlji na jedinstven način. Njen talenat i posvećenost umetnosti zaslužuju poštovanje i podršku, a napadi tajkunskih novinara samo su podstakli solidarnost i ljubav prema Pavlini.Pavlina Radovanović, mlada umetnica iz Orahovca, nastavlja da svojim glasom širi ljubav prema srpskoj tradiciji i otadžbini. Njena nevinost i talent zaslužuju poštovanje i podršku, a napadi tajkunskih novinara samo su podstakli jedinstvo i solidarnost među ljudima koji cene njenu umetnost i ljubav prema Srbiji.