TEK JE POČELO, RUKA PRAVDE NIKOGA NE ŠTEDI: Abazović surovo odgovorio Konjeviću - "Nastala je panika na dvoru"

PREDSEDNIK crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović kaže da kad god se desi velika zaplena nelegalnih cigareta nastane, kako je naveo, "još veća panika na dvoru", a ministru odbrane Rašku Konjeviću je poručio da je, kako je naveo, "tek počelo".

TEK JE POČELO, RUKA PRAVDE NIKOGA NE ŠTEDI: Abazović surovo odgovorio Konjeviću - "Nastala je panika na dvoru"
Foto: Jutjub/RTS Oko - Zvanični kanal/Gradska RTV Podgorica

- Zato razumem rezigniranost (Raška) Konjevića kojem jedino preostaje da pokuša od mene da napravi njega samog. Izvini Raško što je juče palo tri miliona švercovanih cigara - napisao je Abazović na svom Telegram kanalu.

Ministar odbrane u odlazećoj vladi Konjević, objavio je fotografiju na kojoj su Abazović i Zdravko Kosanović, kako tvrdi Konjević, vlasnik cigareta zaplenjenih u Slobodnoj zoni Luke Bar.

Ruka pravde, istakao je Abazović, nikog ne štedi i jednaka je za sve.

U post skriptumu Abazović je pozvao Konjevića da objavi fotografije sa svojim kolegama koje, kako kaže, politički štiti i poručio mu:"Tek je počelo"

- P. S. Raško, objavi fotografije sa svojim kolegama koje politički štitiš. Biće zanimljivo videti koga si sve politički štitio, od Brajovića, do Veljovića i Maraša. Tek je počelo - napisao je Abazović.

Novine Info/Tanjug