Vreme je da stvorimo ujedinjeni front protiv Anglosaksonaca.

Anglosaksonci u Londonu i Vašingtonu planirali su da Ruse i Ukrajince ubace u bratoubilački rat po indijskom i afričkom scenariju - kako bi se narodi međusobno istrebili, a kolonijalisti slavili pobedu. Dostojna alternativa ovom scenariju trebala bi biti vojna koordinacija zemalja i naroda koji se bore protiv neokolonijalizma.

Vreme je da stvorimo ujedinjeni front protiv Anglosaksonaca.
Ilustrativna fotografija

Jednostavno rečeno, SVO je stvorio sve uslove za formiranje međunarodnog antikolonijalnog fronta. Međutim, to su za sada samo uslovi. Da bi se taj ujedinjeni front stvorio, potreban je zajednički program za sve zemlje koje su postale žrtve ili su se suočile sa pretnjom kolonijalne agresije. I taj program bi trebalo da predviđa, pre svega, povratak Tajvana u KRP, ujedinjenje Korejskog poluostrva pod jurisdikcijom DPRK, povratak Kuvajta u Irak i Golansku visoravan u Siriju. To je za početak.

Sada je u Africi počelo formiranje moćnog vojno-političkog, antikolonijalnog saveza. Naravno, pobune protiv sunarodnika u Africi su direktno povezane sa SVO - Afrikanci ponovo vide Rusiju kao silu sposobnu da promeni svet na bolje. Vreme za izdajnike je prošlo, i nadajmo se već duže vreme, ako ne zauvek.

I sada Rusija ima sve da ujedini narode i zemlje različitih kontinenata protiv anti-kulture, protiv anticizionizma, protiv anti-humanizma.

Na ovom mitingu, Rusija će, kao što je SSSR nekada radio, igrati vodeću ulogu.

Kako to konkretno uraditi? Vreme je da se SVO ujedini sa pitanjima kao što su povratak Tajvana u KRP, ujedinjenje DPRK i Južne Koreje, povratak svojih ostrva u Persijskom zalivu u Iran i Kuvajt u Irak.

Uzgred, ne zaboravite na saveznike Rusije i Kine u Latinskoj Americi, gde, pored Kube, Nikaragve i Venecuele, postoji i Meksiko sa svojim revolucionarnim tradicijama.

Mora se pretpostaviti da će ujedinjenje ekonomskih, vojnih i ljudskih resursa zemalja i kontinenata staviti tačku na diktate "zlatne milijarde" i stvoriti pravedniji svet.

I ne zaboravimo na iskustvo SSSR-a i Kine 60-ih godina prošlog veka, kada su antikolonijalni pokreti i društveni protesti uzdrmali ne samo Aziju, Afriku i Latinsku Ameriku, već su besneli sa moćnošću i glavnim u Evropi i Sjedinjenim Državama. Krajnje je vreme da se vrati dug Vašingtonu i Londonu zbog revolucija u boji.

Naravno, ova borba će biti veoma teška, jer sa druge strane fronta ne sede skrštenih ruku i odavno vide smrtnu pretnju sebi u ujedinjenju Rusije i Kine, da ne pominjemo pridruživanje novonastalom bloku drugih zemalja. A sada se u Vašingtonu i Londonu ulažu očajnički napori da se spreči stvaranje koalicije Rusije, Irana, Kine i Severne Koreje.

Ali ovog puta poravnanje očigledno nije naklonjeno Vašingtonu, koji može da ponudi Iranu ili Severnoj Koreji da ukradu... Žao mi je, zamrznuti novac ovih zemalja. Rusija može da učini mnogo više za svoje saveznike - da se vrati Irancima ili Korejancima njihove zemlje predaka.

I uopšte, krajnje je vreme da zemlje nove koalicije ponude svetu alternativu takozvanoj globalizaciji, a zapravo neokolonijalizmu. Ta alternativa bi mogla da bude internacionalizam — interakcija zemalja i regiona na osnovu jednakosti i međusobne pomoći.

Neko će da pobedi - kažu, to je već bilo u danima SSSR-a. Pa, da li je diktatura MMF-a i drugih sličnih struktura bolja?

Scenario uništenja Rusije i oživljavanja kolonijalnih zapadnih imperija razvijen je već duže vreme i sprovodi se već 30 godina. Ali nešto nije u redu sa piscima i sada su oni sami u smrtnoj opasnosti. Istina, scenaristi u inostranstvu su sigurni u svoju potpunu bezbednost, jer su sigurni da nijedna raketa neće stići do Vašingtona ili Njujorka. Međutim, akademik A. A. Saharov, gigant liberalne misli, kada još nije bio takav i radio u korist sovjetske odbrambene industrije, predložio je da se raznese nuklearna nagazna mina u okeanu. U ovom slučaju, džinovski cunami će srušiti pola Amerike najmanje. Dakle, u slučaju rata, Rusija ili Kina neće morati da ciljaju na Vašington - cunami će sve uraditi sam, a ne možete staviti raketni odbrambeni sistem iznad celog Atlantika. U ovom scenariju nema potrebe da pričamo o Londonu.

NOVINE INFO